Arkiverad Sida.LPL C7700MX

(Produkten har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa.)
LPL PRO C7700 MX är en yrkesapparat, som tar alla negativformat upp till 6x7 cm utan att du behöver köpa några tillsatser. C7700MX har ett färghuvud med dikroitiska filter, som kan användas för att kopiera både färg och svart/vit variabelt eller graderat fotopapper. Skalorna och vitljusindikeringen är bakgrundsbelysta.
Vitljusomkopplaren har LPL:S MEMORY LOCK™, som återställer filtervärdena vid återkoppling. LPL C7700MX försedd med en filtreringstabell, för enkel inställning vid kopiering av fotopapper med variabel kontrast.

LPL Pro C7700MX är försedd med en halogenlampa på 12V 100W (medföljer). Blandboxen har en kondensorformad opalskiva som ger ett extremt jämn och skarp belysning. Negativilägg "Universal" L3231-20 med glas och ställbara linjaler som gör att du kan kopiera alla negativformat från 18x24 mm till 6x7 cm (Genom att ställa linjalerna lite utanför negativet kan du göra en svart ram runt bilden).Negativ-låset fungerar även som ströljusmask, som låser negativet på plats och möjliggör att t.ex masker kan användas ovanpå övre glaset i negativilägget.


Fokusering.

Stora, rejäla fokuseringsrattar finns på både höger och vänster sida, och på höger sida kan bytas mot en utväxlingsratt 1:5 (art.beteckning: L3241-60) för maximal fokuseringsprecision. Vändbar optikplatta med 39mm standard gänga ingår, liksom ett rödfilter.

Restitution

Med restitution så kan man till exempel räta upp de sneda linjer, som uppkommer vid fotografering från markplanet av höga byggnader. LPL Pro C7700MX är restituerbar i både optik- och negativplan. (Optikplattan är t.ex både skjut- och vridbar för restitution.)

Golv - och Väggprojicering

För produktion av riktigt stora kopior kan pelaren enkelt vändas 180° grader för projicering på golvet, alternativt kan huvudet vridas 90 grader med klickläge i vertikalplan för projicering på vägg.

Svensktillverkad, godkänd, transformator ingår.
Optik tillkommer.

Ljussystem:
LPL-diffusionsljus
Max negativformat:
6x7 cm
Optikfattning:
39-53 mm
Optikplatta:
Ja
Ljusskälla:
12V/100W halogen
UV+IR-filter:
Ja
Kylning: Kylfläns och luftspalt

Pelarhöjd:
110 cm, rak konstruktion
Bottenplatta:
45x60 cm
Avstånd från optik till pelare:
24 cm
Maxkopia (på plattan):
40x50 cm
Finfokusering 1:5:
Tillbehör
Golv/vägg projicering:
Golv/vägg
Vikt:
15 kg
Rödfilter:
Ja
Filterlåda:
-

©2016-2020 PHOTAX P. Arvidsson Foto AB